Telefon………….

Vi ger oss ut på resa tänker inte på att telefon täckningen kan vara olika för vilken operatör man har. Tar för givet att det ska räcka med det man har stoppat i telefonen. Sverige är långt med mycket skog, i norr har vi stora områdena i fjällvärlden. Vi hade inte en tanke på att våran operatör Hallon hade så dålig täckning, de inriktar sig på seniorer i reklamen. Som sådan är man hänvisad till att bo och vistas i södra Sverige verkar det som.  När vi kom norrut så tappade vi kontakten med nätet det var många mil som vi var utan teckning. Inte bara det kom vi utanför samhället där vi oftast har platser att stanna på, kunde vi inte använda internat ej häller ringa. Ja Nödsamtal går ju alltid att ringe, men det hopps man att man inte ska  behöver använda.

Ser man på Hallon och deras Kundnöjdheten för Hallon måste vara södra Sverige som undersökningen har gjorts. Vår lösning blev ett kontantkort hos Telia!  Tycker att  Hallon har alldeles för dålig täckning i mellersta och norra landet. Så nu blir det att se över vad vi ska ha och stoppa i telefonen!

Mobiltäckning 

Skämt som en vän kom med.  När du åker till Lappland är det ju Hjortron du skulle ha.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Telefon………….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *