Nu rullar vi

Nu rullar vi i helgen om så bara någon dag. Var och tvättade av Malibun det värsta dammet och lite fågelskit innan ja körde hem. Märkte att bodelsbatteriet hade dålig laddning är nog tid att bytta 5,5 år har vi haft det, vi har bara ett sådant. Kan vara ide att sätta in två stycken bodelsbatteriet. MEN det har också varit så dåligt med ordentligt solsken nu i höst, solpanelen har laddad mindre.

Bra för vår lilla hund att vi tar husbilen hon känner sig hemma och vi kan har lite värme på så det blir behagligt . Så kan hon vara kvar i bilen när vi är borta lugnast för Lilla My

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Nu rullar vi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *