Gott Nytt ÅR

Vi har inte sett mycket, knappast något av solen. Det har varit ett grått lock över oss här i Ödåkra. Regn och lite snöblandat nu i December inte så många minusgrader.  Nu får vi hoppas att både vädret och pandemin vänder till det bättre. Får sätta hopp till vaccinet och hoppas på att vi kan ha en normal vår och sommar. Birgitta och jag har ätit två citroner om dagen sedan i somras. Det är riktigt gott.  Måste berätta när vi kom till Camper Park Huerta de Murcia, Spanien fick vi en stor påse med citroner plus 3 stora påsar när vi körde vidare. Tillsammans med pressat apelsin och någon citron så gick de åt. Vi pressade mycket och tömde i iskubpåsar och la i frysen för senare användning i mat och juice Den platsen har vi återvänt till och det finns en längtan att återse och många tankar går dit nu när vi äter så mycket citroner och läser på banderollerna att de kommer från Murcia, Spanien..

Nu vill vi önska alla ett riktigt Gott Nytt År…..

Hoppas på att 2021 blir året då allt vänder till det normala igen och att vi kan komma ut med husbilen. Vi har tankar på att åter uppleva några platser. Vi har tittat på några intressanta You Tube avsnitt på resor och som vi kan tänka oss att göra något liknande.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Gott Nytt ÅR

  1. Citronlunden är en av våra favoritplatser. Så trevligt värdpar. Nästa år blir det säkert ett besök hos citronerna…
    Gott Nytt 2021

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *