Husbilen fick rulla

Dagarna rusar iväg, snart i mitten av april. Man kan med all rätt säja att vi har haft aprilväder med kyla, regn, hagel, blåst och snö men även soliga dagar.

I lördags fick vi för oss att ta husbilen och hälsa på Patrik o Åsa och barnen i stugan. Var tur att det blev lördagen för söndagen bjöd på regn, hagel och snö.

Kaffe o våfflor och fruktsallad blev vi bjudna på. Här hittade vi lite lä och solen kom åt oss genom trädkronan. Det blev en så kallad Corona säker sammankomst, ingen av oss har tagit vaccin än.

När vi kom var de i full gång med olika projekt.

Vi fick några timmar härlig utomhusvistelse tillsammans med familjen. Lilla My fick springa av sig så hon blev trött och gömde sig under bilen. Pontus försöker att locka fram henne och få igång Lilla My igen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Husbilen fick rulla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *