Kristi himmelsfärdsdag

Efter besöket hos Bengt i Örkelljunga en sväng hem och klippte gräs, vattnade och lite annat  så kom vi iväg. Vi ska hålla oss i Skåne körde mot Hässleholm och Höör till  en ny ställplats för oss. Ställplats Honungsfarmen N56.03245 E13.62196. Med all service vi behöver 100 kr/24h

Såg ut att kunna bli en fin dag, men det mullrade runt om oss.

Det blixtrade och mullrade alldeles nära oss. Lilla My blir så orolig hade svårt att hålla henne kvar i knät. Så kom regnet det var en ordentlig skur.

Vi flyttade in under markisen hos Elisabeth & Lennart så att vi satt torrt. Kaffet var uppdrucket när det började att stänka. Lilla My blir så orolig i åskväder men nu var hon hos oss i knät.  Bloggen Ellen det är nog 2 år sedan vi sågs senast.

Men efter regn kommer solsken! Lilla My fann tryggheten i husbilen där stannade hon resten av dagen.

Här är fina promenad vägar. Tyckte att jag/vi var behöriga att gå vägen genom skogen. Hade fått information på ställplatsen hur vi skulle gå rundan “håll till höger” så kommer ni runt

Fin gammal skog man ser hur vildsvinen bökat runt träden

Murkeltider, såg ett stort bestånd av murklor men de fick stå kvar orörda.

Lagom runda så man blev alldeles lagom varm

Gick igenom den här fina bondgården på väg tillbaka till ställplatsen.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Kristi himmelsfärdsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *