Motorvarningslampan

Motorvarningslampan larmar igen, fick bli en tur till verkstan.

I höstas var vi till verkstan då lampan varnade. Vi har inte använt bilen mycket i vinter och i vår nästan inget alls. Inte bara lampor som varnar när vi äntligen ska iväg. Kylskåpet ville inte starta på gasol. Fick snabb hjälp av BiÖ. Första tanken är att brännare har satt igen sig men denna gången var det strömbrytaren till tändmekanismen som hade lagt av.  Nu är husbilen lämnad till BiÖ igen. Motorvarningslampan lyser gult.  Man märker ingen skillnad på prestandan, jag gasar som vanlig och motorn svarar. Men lite svårstartad var den.

Hoppas kunna komma ut en sväng i Midsommar. Vi är också vaccinerade med två stick men kommer ändå vara återhållsamma med att träffa kända och okända.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Motorvarningslampan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *