Motorvarningslampan

Motorvarningslampan larmar igen, fick bli en tur till verkstan.

I höstas var vi till verkstan då lampan varnade. Vi har inte använt bilen mycket i vinter och i vår nästan inget alls. Inte bara lampor som varnar när vi äntligen ska iväg. Kylskåpet ville inte starta på gasol. Fick snabb hjälp av BiÖ. Första tanken är att brännare har satt igen sig men denna gången var det strömbrytaren till tändmekanismen som hade lagt av.  Nu är husbilen lämnad till BiÖ igen. Motorvarningslampan lyser gult.  Man märker ingen skillnad på prestandan, jag gasar som vanlig och motorn svarar. Men lite svårstartad var den.

Hoppas kunna komma ut en sväng i Midsommar. Vi är också vaccinerade med två stick men kommer ändå vara återhållsamma med att träffa kända och okända.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Motorvarningslampan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *