Elmia mässan inställd i år

Vi får tacka för din  anmälan till Elmia 2021  Caravan Club,  Jag anmälde mig i år också som behjälplig på mässcampen tillsammans med Caravan gänget. Då är det bestämt att mässan  är flyttad till 2022.

Nästa mässa genomförs 7-11 september 2022

Elmia Husvagn Husbil är mässan för alla som älskar det mobila livet. Med anledning av rådande restriktioner och dess påverkan på allmänna sammankomster kommer mässan 2021 tyvärr inte att kunna genomföras som planerat. Arbetet inför nästa års mässa, 7-11 september, 2022 är redan i gång.

Beslutet har fattats efter noga övervägande och i dialog med Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF samt Caravan Club of Sweden. Den starka trenden med hemester och det ökade intresset för den mobila livsstilen kommer att prägla kommande säsonger.

– Förutsättningarna för att planera och förbereda möten, mässor och event är fortsatt oklara och utmanande. Genomförandet av stora mässor kräver lång framförhållning, vilket tyvärr inte ger oss några andra alternativ än att inte genomföra en mässa i början av september, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *