Midsommar 2021

Midsommar hos husbilsvänner på deras gård i Grännatrakten.  Tack för en toppenhelg hoppas på att det blir fler än åtta gånger vi får komma.

Klart att vi ska ha “midsommarstång” men i år blev den björk som fick pryda platsen. Det är vår äldsta gentleman Gunnar som är behjälplig.  Jag var där efter att kortet var taget och hjälpte till att få den på plats. I år, i värmen fanns inte viljan att leta blommor. På min morgonpromenad såg jag inte mycket blommor i vägkanten. Vi kunde nog ha hittat klöver så det hade räckt till fina ringar att hänga upp.

Gemensam sillunch med jordgubbar till dessert och kaffe på det. Som vanligt underhöll Ragge oss med musik och en och annan snapsvisa. Vi har haft ett så strålande väder. Sol så att man har haft behov av att uppsöka skugga emellanåt

Det fanns möjlighet att bada i Landsjön eller i polen jag valde det sista. Det var många år sedan jag var i och badade, men denna helg har det blivit flera dopp.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Midsommar 2021

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *