Kör hem!

Vi behöver köra hem och titta till trädgården, har hjälp med vattning av blommor. Besiktning av husbilen på måndag förmiddag. Vi har förhoppning att kunna köra till Köpenhamn och hälsa på barnbarn, dotter och svärson.

Vi har haft en bra vecka i trakterna av Norrköping, Söderköping och Vikbolandet. Träffat vänner och släkt, även strosat på kanalbanken mellan Mem och sjön Asplången där kanalen mynnar ut i sjön. Nu har vi/jag inte gått hela sträckan utan bitar av den. Det har blivit så bra med gång och cykelväg. Man kan till och med ta cyklarna på båt i år över sjön Asplången och fortsätta sin resa utefter kanalen.

I kväll stannade vi i Oskarshamn

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Kör hem!

  1. Så fint det är på andra sidan Vättern (härifrån sett). Vi har varit dåliga på att utforska de trakterna men det får vi väl bli bättre på.
    Kör försiktigt hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *