Kaffe på Skäret.

Efter kaffe på Skäret inte hos Flickorna Lundgren på Skäret utan på altanen hos en bekant.  Vi har nog aldrig sett så mycket bilar på parkeringen hos Flickorna Lundgren på Skäret när vi körde förbi. Men en fin dag som idag om så lite blåsigt kan man förstå att många åker dit.

Senare tog vi oss till Höganäs först handlade vi, körde sedan till hamnen. Ställplatsen var full ingen mening att köra in och krångla runt där. Dit vi körde var det redan många husbilar inte lätt att hitta plats. Speciellt när en man kommer ut som självutnämnd parkeringsvakt, här väntar jag en kompis, barrikerat med stolar och bord.  Hade också tagit åt sig plats så att minst två bilar till hade fåt plats när vännerna hade parkerat. Var fler som reagerade på på deras sätt att agera. Var bara att titta på raden mitt emot hur bilarna hade parkerat där. Vi har varit här förr många gånger så att vi tog oss till ett annat hörn av parkeringen.

Stockrosor utefter husen pryder många Skånska och Danska städer.  Läste att de har sitt ursprungligen från Kina och kom till Europa på 1400-talet.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Kaffe på Skäret.

  1. Efter några dagars turistande bl à i Söderköping förstår vi precis varför vi har undvikit att åka ut mitt i semestertider. Så trött man blir på alla som tar sig friheter som er ”ordningsvakt”.
    Nu är vi på väg hem och där ska vi förbli några veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *