Behöver skugga

Helgen har bjudit på varma dagar upp till 30 grader och vindstilla, har varit riktigt jobbigt. Riktiga slödagar man kommer sig inte för med något, inte ute på några längre promenader. För Lilla My blir det morgon och kvällsrunda, även hon är slö sover mest. Hon har tillfälle att gå ut i trädgården om hon vill.

Två födelsedagar har firats, Linn den 21:e i Saxtorp och Gisela i Annelöv den 22:e,  Som bonus fick vi träffa familjerna och barnbarn. Även de 4 barnbarnsbarnen. Fyra livliga barn men så goa. Härligt att se dem leka och busa, de har så mycket energi att  göra av med.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Behöver skugga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *