På Rull!

Bara 68,7 km hemifrån körde vi i  lördags. Knappt en mil söder om Halmstad. En plats som vi aldrig tidigare har besökt. Påarps strand eller Trönninge Beach bara att välja vad man vill kalla det. Detta är en plats som Tyskar och Holländare hittar till. Var de vi fick sällskap av på natten. Här finns dricksvatten så länge det inte är frost och för den som vill ett torrdass. Frivillig avgift 50 kr med swish. Hur gör icke svenskar med swish?   Här är inte mycket annat att göra än att vara ute på promenad med hunden.

Lite mat och vila efter en promenad på klipporna och i skogen.  Vi hade stundtals riktigt bra väder på Söndagen tog vi oss för att tvätta markisen på husbilen. Var behövligt att få den lite renare.

Här är ingen vidare badplats bland klipporna det finns så mycket bättre utefter kusten alldeles nära.  Nu var det inte aktuellt med bad för vår del.

Måndag var bestämt att vi skulle ha lite födelsedagsfika  för Pontus som blivit 12 år och det i stugan i Markaryd. Bra att ha barnbarn som har födelsedag samma dag som en själv då slipper jag att  fira den, blir gammal än då.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “På Rull!

  1. Så mysigt att vara ute och rulla igen. Man behöver inte åka långt, själva tillbringade vi en natt i veckan i Mariestad, ca 7 mil hemifrån. Visst är det otroligt att hur långt ut från all ära och redlighet man kommer så har tyska husbilar hittat dit!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *