Julskyltning på Råå

På Råå är det tradition att ha julskyltning en vecka före Helsingborg city. Vi var där på eftermiddagen, fint väder, sol och lite kallt i vinden. Riktigt välbesökt julskyltning mycket att handla om man kände för det. Vi hade turen att finna en parkeringslucka så vi behövde bara gå ett par kvarter upp på Råå.

Vi var inte så köp sugna mest för att komma ut en stund, fick bli lite lotter av de olika föreningarna. Blev vi lottlösa fick vinst med oss hem. Den blev inte alls så dyr heller.

Fin solnedgång över sundet i kväll man kan skymta Norgebåten på sin väg norr ut.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Julskyltning på Råå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *