Vänner på besök

Fick besök av vänner som var på genomresa i Skåne med sin husbil. Det var några år sedan vi träffades senast. Så kul att få träffas prata om nytt och gammalt, vi har umgåtts mycket i Portugal.

Snö, ja det kom det idag på. Det var lovat stora mängder snö och blåst här i Skåne, Halland och Blekinge. Det snöade rätt ordentligt när våra vänner gav sig iväg norr ut. Men vi vet att allt har gott bra och att de har nåt sitt mål.

Blev inte så mycket snö, nu i kväll regnar det rätt kraftigt här i Ödåkra. Det kommer att bli riktigt halt när det fryser på.

Skaparglädje kan man kalla det! Jag gjorde tre snögubbar av lite spillvirke som fick lite färg på sig, kul att ha lite nytt på framsidan av huset som ingen annan har.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Vänner på besök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *