Så blev det

Så hamnade vi i statistiken över Positivt svar, Coronaviruset SARS-CoV-2 har påvisats i provet. När jag kände av förkylningen beställde vi test på 1177 och körde ner till Pixla Piren här i Helsingborg där den mobila enheten står, men det testet blev fiasko vårt fel eller labbet vet vi inte. Beställde nytt också på 1177 och fick  hjälp att hämta på Apoteket och även lämna det.

Vi hade planerat Julen hos Linn & Björn där alla barnen skulle infinna sig. Vidare planer var att köra upp till Östergötland och fira Nyår.  Men inget av det blev som vi tänkt.

Den här Julen blev med förhinder. Jag hade så fruktansvärt ont i halsen. Var bara att acceptera att vi inte kunde vara tillsammans i år heller.

Husbilen var uppvärmd, hade gasolen på i sju dygn. Tankade LPG allt var klart för att  kunna använda den som hotellrum över jul och Nyår.

Känner mig mycket bättre/bra idag 30/12 Birgitta där emot är sämre hostar och är hes. Vi har fått hjälp med att handla det vi behöver till  både till jul och Nyår. Även detta år firar vi in slutet på året själva. Jag kommer i alla fall ut morgon och kväll med Lilla My.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Så blev det

  1. Så det kan bli! Här var det barnbarnet som hade positivt test, så det blev julfirande med förhinder. Då får vi bara hoppas ni inte blir värre sjuka än ni är för tillfället och att det snart är över. En tröst är väl att ni fått ännu mer antikroppar mot det eländiga lilla viruset och att vaccinationerna skyddar mot riktigt svår sjukdom.
    Krya-på-er-hälsningar

  2. Fy så trist. Vi blev också hemma på julhelgen då barnbarnen var sjuka. Hoppas symptomen och feber minskar snabbt och att ni får ett gott eller snarare bättre 2022! Kramar från Elisabeth ich Lennart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *