GOTT NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR önskar vi alla, med förhoppning om ett bra 2022.  Att vi snart kan återgå till en vardag som var innan Pandemin.

Bild från 2015 när vi var i Silves i Portugal. Verkligen soliga minnen att tänka tillbaka på. Nu i år får Birgitta och jag glädja oss av bilder och berättelser från vänner som är där i år.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “GOTT NYTT ÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *