GOTT NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR önskar vi alla, med förhoppning om ett bra 2022.  Att vi snart kan återgå till en vardag som var innan Pandemin.

Bild från 2015 när vi var i Silves i Portugal. Verkligen soliga minnen att tänka tillbaka på. Nu i år får Birgitta och jag glädja oss av bilder och berättelser från vänner som är där i år.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “GOTT NYTT ÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *