Sandstormar från Saharaöknen

Tvättade husbilen på förmiddagen  så det skulle se lite snygg ut inför resan. Han bara stängde ytter dörren så kom regnet med roströda sanden från Saharaöknen. Som nu har det lagt sig över bilen, men det får väta till i morgon med tvätt på husbilen.

Lill bilen var helt täckt av orange stoft så det fick bli en tur till en snabb tvätt i kväll innan den blev inkörd i garaget.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Sandstormar från Saharaöknen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *