Söderköping

.Vi har varit i Söderköping nu ett par dagar. Vi stannade på Korskullens ställplats som ligger centralt och är året runt öppen.

.Söderköping är en stad som är på väg att vakna inför högsäsongen. Stan är Påsk- pyntad men inte med fjädrar utan färgade tussar i något material.

.Kanalen har fått en ordentlig renovering arbetet är fortfarande igång.

 

.Smultronstället städade idag när jag gick förbi. Ställningar torkades rabatter rensades det var folk både på fötter, stegar och knän som jobbade.  Men ingen glass där än!

.Även gästhamnen vid ån har fått nya och längre bryggor.

.Ställplatsen vid kanalen hade också gäster, var nog sex bilar på morgonen. Där finns det service att tillgå men inte El.

Det finns en plats där husbilar brukar frikampa i parken. Där stod det en svensk husbil och en från Belgien.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Söderköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *