Söderköping

.Vi har varit i Söderköping nu ett par dagar. Vi stannade på Korskullens ställplats som ligger centralt och är året runt öppen.

.Söderköping är en stad som är på väg att vakna inför högsäsongen. Stan är Påsk- pyntad men inte med fjädrar utan färgade tussar i något material.

.Kanalen har fått en ordentlig renovering arbetet är fortfarande igång.

 

.Smultronstället städade idag när jag gick förbi. Ställningar torkades rabatter rensades det var folk både på fötter, stegar och knän som jobbade.  Men ingen glass där än!

.Även gästhamnen vid ån har fått nya och längre bryggor.

.Ställplatsen vid kanalen hade också gäster, var nog sex bilar på morgonen. Där finns det service att tillgå men inte El.

Det finns en plats där husbilar brukar frikampa i parken. Där stod det en svensk husbil och en från Belgien.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Söderköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *