Vi hittar bra platser

Natt mitt i naturen blev det på väg upp till Östergötland. Startar man inte på morgonen så blir det inte så lång körsträcka på dagen. Desto mera promenad med Lilla My!

I Söderköping stannade vi på Korskullens Ställplats som ligger centralt utmed E22. Här finns det 38 platser med El och all service. Ingen trängsel idag, vi är två bilar här i kväll. Nu blir vi ett par dagar i Söderköping innan vi fortsätter resan. Vi ska träffa kusin och vänner, vi hann med utställningen på Biblioteket i dag som Fotografen/Filmaren Sune Johansson har där. Filmer han spelat in, om och i Söderköping med omnejd .                   “Sunefilm finns på Facebook”.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Vi hittar bra platser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *