Stegeborgs ställplats

Vi kom till Stegeborgs ställplats till slut, det blev två nätter. Ingen trängsel en måndag eftermiddag när vi svängde in.

Vi fick besök av vänner som är på väg hem från Portugal. Vi hade mycket att prata om över en kopp kaffe. Vi var ordentligt påpälsade det var inte speciellt varmt att sitta ute kallt vind också. Kul att de kom förbi, bra med husbil man är alltid hemma var man en befinner sig. Birgitta har bakat muffin’s som vi hade att bjuda på, och så goda de var måste. jag tala om.

Slottsruinen har jag besök några gånger sedan skoltiden, men inte sett holmen så välansad och fin som nu. Vill ni veta mera om Slottsruinen se länken.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Stegeborgs ställplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *