Sakta hemåt

Vi lämnade Stegeborg på förmidagen Åke & Wania svängde höger mot färjan och vi svängde vänster mot Valdemarsvik men först en promenad med hundarna, Åke letade en mystery cache som fanns där vi gick fram (Geocaching) men den hittade vi inte. Jag har också sysslat med Geocaching men slutade. Å & W är uppe över 16000 hittade catcher, själv var jag uppe i 3000 st. hittade! Får se om vi tar upp det igen, rätt intressant och en bra hobby för att hitta intressanta resmål.

Lite bilder från ställplatsen. Här är vi på väg över Slätbaken på färjan mot Stegeborg.

.En dag mitt i veckan på ställplatsen en kylig vår dag i April.

.Fin kväll vid ställplatsen

.En bild innan vi lämnade, hit kommer vi säkert att återvända.

.Här har man möjlighet att tömma kassetten i automaten. Har varit på många ställplatser under våra 21 år med husbil, här en av de absolut bästa.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Sakta hemåt

  1. Visst är det lite kul med geocaching. Vi började lite smått under pandemin och har väl fått ihop drygt 600. Ibland kommer man till ställen vi aldrig skulle besökt annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *