Nu har värmen kommit?

Från Oskarshamn körde vi direkt till Timmernabbens Karamellfabrik för att fylla på LPG. Det var inte många droppar kvar i tanken, vi fick i 21 liter. En flaska är för lite när man kör den kalla årstiden norr ut och det är glest med tappställen samt att det är helgstängt. Vi har stått på el och använt el patronen där vi har haft möjlighet att använda den. Nu har vi så vi klarar oss ett tag, väderomslag förhoppningsvis, hoppas på att det blir varmare.

Det har hänt mycket i naturen dessa dagar vi har varit hemifrån. Det var så grönt. Gräsmattan var tid att klippa. och rapsen hade börjat att blomma. Nu har vi varit hemma några dagar och haft fint vårväder. Nu ser vi fram mot Valborg, får se om vi åker någonstans till helgen

I Oskarshamn vid Norra Strandgatan har varit bra friparkering. Nu har man asfalterat  och  gjort  markerade p-platser. Padelbanor och fotbollsplan.

Platsen vid Brädholmen i gästhamnen öppen året runt centralt läge där har man El och all service man behöver även gråvatten tömning vi planket. Ingen trängsel när vi var där nu mitt i veckan

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Nu har värmen kommit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *