Nu har värmen kommit?

Från Oskarshamn körde vi direkt till Timmernabbens Karamellfabrik för att fylla på LPG. Det var inte många droppar kvar i tanken, vi fick i 21 liter. En flaska är för lite när man kör den kalla årstiden norr ut och det är glest med tappställen samt att det är helgstängt. Vi har stått på el och använt el patronen där vi har haft möjlighet att använda den. Nu har vi så vi klarar oss ett tag, väderomslag förhoppningsvis, hoppas på att det blir varmare.

Det har hänt mycket i naturen dessa dagar vi har varit hemifrån. Det var så grönt. Gräsmattan var tid att klippa. och rapsen hade börjat att blomma. Nu har vi varit hemma några dagar och haft fint vårväder. Nu ser vi fram mot Valborg, får se om vi åker någonstans till helgen

I Oskarshamn vid Norra Strandgatan har varit bra friparkering. Nu har man asfalterat  och  gjort  markerade p-platser. Padelbanor och fotbollsplan.

Platsen vid Brädholmen i gästhamnen öppen året runt centralt läge där har man El och all service man behöver även gråvatten tömning vi planket. Ingen trängsel när vi var där nu mitt i veckan

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Nu har värmen kommit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *