Nästan bara SOL

Vi hittade ett fin plats på Bjäre, Hålehall. Hålehall Strövområde ligger alldeles nära. Gick backen upp, en runda med hunden. Har tidigare varit där med lillbilen. Vi hade nästan  bara uppehållsväder och sol så vi kunde sitta ute och gotta oss i solen.

Potatis i långa rader. Ja, vad ska det annars vara på Bjäre. Det finns en Gårdsbutik  nära platsen där vi stod parkerade, själva var vi inte dit den här gången.  Vi hade köpt med oss jordgubbar inte bara en liter utan flera så vi kunde njuta till överdrift. Gäller att passa på när det finns.

Det  var riktigt blåsigt nästan storm när vi gick vår promenad.  På tillbakavägen kunde vi gå mera i lä.  Lilla My trivdes, var så mycket kaniner att hålla uppsikt på.

Vi blev bjudna till ett  barnbarn och på fika tillsamman med dem. Vi köpte med oss ett par liter jordgubbar och det gillade barnbarnsbarnet Lova.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Nästan bara SOL

  • Det fanns svenska och belgiska att välja emellan. Vet inte om de svenska var odlade i växthus
   60 för svenska och 40 för belgiska och det var normal stora askat med råge.
   Har set efter vägen hemma i Hbg där säljer de putte små askar med Jordgubbar har inte ens vilat stanna
   och fråga vad de tar.
   Ha det fortsatt bra

 1. När de svenska jordgubbarna kommer då är man nästan tvungen att frossa, den korta tid de finns.
  Om en dryg månad blir det vår tur att komma ner och njuta av nordvästra Skåne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *