Kåseberga ställplats

Kåseberga ställplats  har flyttat in på egen mark!  Var tydligen arrenderad mark de använde tidigare. Ställplatsen är från 2022 endast på gamla fotbollsplanen. Måste berömma de styrande för ställplatsen de har löst den bra på nya ytan. Där finns 86 platser och 24 st med El-stolpar ( kan säkert bli fler ) och även vatten-poster utplacerade. Toppenfin sanitetsbyggnad med all service, till och med latrintömning nu. Här välkomnas husbilar, husvagnar och finns även yta avsatt till tält.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Kåseberga ställplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *