Roligt uppträdande

Blev medbjudna på Spex på Korsbackaskolan i Kävlinge där barnbarnet Rebecka har varit engagerad.

Dessa föreställningar har de kört sedan början av 80-talet. Nu är Korsbackaspexet återuppståndet efter två år i dvala på grund av pandemin. Niondeklassarna har gjort sitt på skolan efter spexet och går vidare i livet.

Det var en kul föreställning, The Wizard of Oz, att det goda vinner över det onda. Birgitta och jag är tacksamma att vi blev medbjudna på detta.

Rebecka har varit engagerad i att sy Kostymer (scenkläder) och under föreställningen tagit hand om den tekniska uppgiften, ljudet. Gick fram med kameran och fick ett bra kort på Rebecka när vi lämnade föreställningen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Roligt uppträdande

  1. Så skoj att få vara med i den yngre generationens göromål. Den här veckan har vi firat Lars båda barnbarn, som slutat nian och tagit studenten, så skoj att få vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *