Kan man kalla……

det semester, vi är i alla fall ute med husbilen några veckor. Har mjukstartat träffat barn och barnbarn i helgen. Sedan ett par dagar på Bjäre där är det oftast sol så även nu.

Nu har vi gjord det mysigt och hemtrevligt i husbilen. Vi kan ta det sakta framåt vi har gott om tid till vårat delmål för resan.

Var många husbilar här i helgen, men på Söndagskvällen tunnade det ut och några nya kom.  Vi gillar denna platsen kommer gärna hitt igen.

Har man grill så ska den väl vara med. Tycker att den är stor och klumpig, när man ser vad andra plockar fram små behändiga saker.  Men nu är den med och det går bra att sätta både kastruller och stekpanna på den. Allt färdigt på samma gång. gott blir det!

Gårdsbutiken alldeles nära ställatsen hade inte bara jordgubbar utan mycket annat gott också.  Ägg dessa var de största ägg jag har sett 8 kr stycket. Vi har själva haft höns Birgitta och jag som värpte mer än vi själva kunde ta hand om.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Kan man kalla……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *