Vägguttag

Monterade ett vägguttag med två stycken USB-anslutningar på.  Nu sliper vi trassla med skarvsladden som alltid låg under Lilla Mys kudde.  Monteringen under bordet vid soffan kanske inte blev den allra bästa. Behövde inte dra kabel så långt Invertern alldeles nedan för. Fungerat alldeles utmärk det ända är att vi inte har någon indikerings lampa så vi ser att den är av eller på som den på skarvsladden. Varit ute i över en vecka med husbilen och campat inte kopplat el en enda gång. Solcellen på 180 W har gett oss vad vi behöver till laddning.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Vägguttag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *