Trosa

Stor eloge till Trosa Kommun som erbjuder denna platsen Husbilsparkering Gustavsbergsgatan 24 timmars parkering.

Jag var inte överens med marinans ställplats där bakom husen på grusplanen 400 kr för att parkera med El 24/h är vill jag säja ockerpris.  Kostar 340 kr utan El borta vid bron där de är i alla fall trevligare fri utsikt mot vattnet, men ändå överpris.

Finns några pittoreska sommarstäder i Sverige där är Trosa en av dem. Mysigaste att gå utefter ån och hamnen många mysiga ställen att stanna vid.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Trosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *