September

I september är det många som fyller år dottern Ida började den 1:a, barnbarnet Michaela den 7:e och hon  blev myndig och väntar på tid för uppkörning för körkort. Pontus fyllde 13 år den 18:e så i år blev han tonåring. Jag fyller den 18:e men det var ett tag sedan jag var tonåring. Tiden rusar men det är bra att ha ett barnbarn på samma dag så behöver inte jag tänka så mycket på detta med  födelsedag. Utan att det blir en dag att träffas och umgås med familjen. Här är vi samlade på altanen hemma hos Patrik & Åsa och syster Rebecka på kaffe och tårta.

Vi körde husbil den helgen för det är lugnt för Lilla My att kunna känna sig hemma. Även lugnt för oss när vi sitter samlade runt bordet tillsammans.

Var även bjudna hem till våra  barnbarnsbarn med föräldrar som vi inte har träffat sedan Oktober (2021)  förra året. Vi har träffat barnbarnsbarnen hemma hos deras mormor (Vår dotter) nu fick vi även träffa deras föräldrar. De hade mycket att berätta de har vistats en månad i Spanien i sommar och om nya jobben och mycket mer.

Kompisar ringde och berättade att de har varit snälla och plockat päron som vi kunde få. Så vi körde till dem på hemvägen och hämtade, valde en väg som vi inte har kört på många år genom det Skånska landskapet.

Nu har vi gjort vinterfint i uterummet, Vi har inte suttit en enda liten stund på altanen i soffan i sommar, men nu när möbeln har kommit in i uterummet sitter vi där mest var dag. Nu tar vi vara på höstkvällarna !

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “September

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *