Helg i Danmark

Lördag och Söndag hälsade vi på hos Ida & PT och Ask, Ida har fyllt år och det var månader sedan vi hälsade på i Danmark. Ida önskade sig Smörgåstårta och Prinsesstårta som vi presentade med, vi vet att det går hem. Per Thore grillade och styrde i köket som vanligt och serverade oss en god måltid framåt kvällen. Är man hos familjen Danmark så finns det alltid något nytt spel.  Var bara att försöka att komma in i reglerna och vara med.  Tack för en bra helg!

Passar på att tanka i Danmark. När vi startade resan i Ödåkra var mätaren under en fjärdedels tank nästan på det röda fältet.  Fick i nästan 90 liter Diesel i tanken, pumpen stannade på lite över tusen Dkr, fick sätta in kortet i pumpen igen så kunde jag fortsätta tanka.  15.09 Dkr = 21.79  Skr .så några kronor ”sparade” vi på att tanka på väg hem från Ida. F24 stationerna är de som brukar ha det lägsta priset.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Helg i Danmark

  1. Så trevligt att komma på födelsedagsfirande och bra att uppvakta med ätbara önskningar! Vi försöker också ”spara” några kronor genom att tanka i Norge och Finland, men vågar inte tänka på vad summan för diesel den här resa kommer att stanna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *