Januari

Bara någon vecka kvar av Januari månad. Dagarna har rullat på. Har ju inte varit  speciellt ljust, mycket regniga dagar. Här är det vardagssysslorna som har hållit oss igång. Patrik fyllde år i mitten på månaden så vi var iväg till Kävlinge och grattade honom. Vi rullade iväg med Malibu, bra att den får röra på sig lite så inte hjulen blir fyrkantiga. När vi var på väg hem slog mätaren om till 90000 km.   

Vi har gjort ett fodral till vår extra toa-kassett eftersom vi fick köpa en ny på en av våra resor. Nu har vi ”recyclat” den som gick sönder. Jag fick order att börja att klippa ut grundstoleken till fodralet, men inte mycket mera gjort av mig. Birgitta en en fena på att snitza till det med symaskinen så hon fick fortsätta. Materialet köpte vi i somras hos Jofotex Tyger, Söderköping. Nu blev det till ett alldeles perfekt fodral till kassetten.

Har försökt hitta en plastback men inte lyckas, vi hade det tidigare i vår Carthago. Får inte vara så stor i plåtisen vi har inte så mycket plats i garaget nu.

Detta tar ingen plats att stuva undan. Förstärkte botten med en tunn träskiva så här blev det.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Januari

  1. Konstigt nog går dagarna fortare ju äldre vi blir. Hur kan det komma sig?
    Så snyggt jobbat av Birgitta, fodralet blev ju riktigt bra, men vet inte om mina sykundkaper skulle räcka till något sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *