Sommardäck

Husbilen fick komma ut ur vinteridet en stund. Det har inte blivit mycket kört i vinter! Nu ska sommardäcken monteras på. Snart ska vi köra upp mot Värmland. Ska bli kul att komma ut och träffa lite folk.

Däcken till våra bilar är på däckhotell och det kommer ett SMS med tid när det är dax för omläggning av hjulen.

 

Isabella Vindskydd. Synd att detta bara ligger och inte blir använt. Vi har haft det uppe ca 5-6 gånger.  Är de någon här som ser sig ha användningen av det. 2000kr plus frakt. Ny pris 3500 – 4000 kr kan även hämtas här i Ödåkra ( Helsingborg) eller så möts vi upp på vägen, är bättre än att skicka. Vindskyddet är i Nyskick .

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Sommardäck

  1. Sommardäck hör väl också till vårtecknen. Vi kör vår husbil till vinteride så den har inga vinterdäck även om vi ibland funderat på det men vi tror inte vi skulle köra så mycket om vi var kvar här hemma och än har vi inte riktigt längtat efter att övervintra söderut….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *