Vingåker

Vingåker är på gång att färdigställa en yta för husbilsparkering, Ställplatsen Å promenaden. Platsen ligger straxt intill nuvarande ställplats vid badhuset på Hantverkargatan.

Bra läge öppna gräsytor ner mot ån och promenadslingan. Frågade kommunens personal men fick inte något öppnings datum, framåt sommaren trodde man. Även Vingåkers kommuns hemsida informerar så. Ser mycket trevligt ut.

Färdigställning av serviceplatsen är i full gång.

Vingåkers Kommun.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Vingåker

  1. Applåder till kommuner som tänker framåt! 👏
    Och som inte längre tror att att husbilsägare som rullar föredrar campingplatser ute i spenaten! 😉

  2. Vad bra med ytterligare en central ställplats! Vi tror att många orter skulle tjäna på att ha det nu när husbilisterna bara blir fler och fler.
    Om de sedan har en rimlig avgift eller som i en del fall är kostnadsfria lockar det förhoppningsvis fler att stanna och spendera en del slantar i orten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *