Husbilsträff på Husbilslandet

Det är inte ofta vi är på husbilsträff. Men nu var vi på en träff på Husbilslandet någon mil söder om Kristinehamn. Vi har tidigare varit med på träff just här, kul att återse vänner och träffa några nya ansikten.

På lördagen  träffades vi i hallen för information i tekniska frågor i år var det Litiumbatterier som det informerades om och sedan en visning av verkstäderna.

På Lördag kväll, samling i hallen och det bjöds på mat. I år var det catering, Potatisgratäng, Fläskfilé och Bearniasås. Tidigare har vi själva hjälpt till att grilla ett gäng kött och visst har det varit bra men det fanns de som hade lite för bråttom att ta av det från grillen så resultatet blev lite ojämnt. Efter maten blev det ett musikqiutz med ett vinnande lag som till pris fick dansa grekisk dans. En kort paus sedan blev det dans till levande musik.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Husbilsträff på Husbilslandet

 1. Tänk att det räcker till med husbilar överallt! Den här helgen var vi på träff i Strömstad och en träff tror jag det var på Taxinge.
  Information om litiumbatterier hade vi behövt då vi behöver nya bodelsbatterier och det troligen blir litium den här gången.

  • Vi var ca 55 husbilar på Husbilslandet nu i helgen. Litiumbatterier är nog bra de visade ett 160 Ah som passade
   i vår våra bilar men 16000kr + något mera om det behövs mera utrustning.
   Nu snart har Husbilsklubben årsmöte Ca 630 husbilar är anmälda. Vi har förhinder då.
   I Juli får man nog ställa husbilen om man ska vara kvar i södra Sverige, Nordland kan vara ett resmål i
   sommar. Såg bild från Taxinge verkade inte vara så många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *