Besökt Sandgrund

Nu har vi besökt Sandgrund igen och tittat på konst. Lars Lerins tavlor och även Gästutställare Gerd Göran som har utställning till och med 28 maj. Vill man ha klart för sig vem som är gästarutställare, besök hemsidan.

För oss husbilsåkare har man ordnat parkering på baksidan av huset. Man hämtar ut ett P-tillstånd i receptionen och får stå gratis på platsen.

Det kom hela tiden bussar med besökare men lokalerna är stora. Här är är vi på väg in till utställningen.

Vi stötte ihop med Junior i Receptionen när vi kollade igenom böcker och bilder som är till försäljning.  Frågade om det var OK att jag fångade honom på bild.

Bild över uteserveringen och pareringen. Var inte läge för att ta en fika på uteplatsen. Har varit riktigt kallt hittills på resan.

Bilderna får tala för ett besök på Sandgrund.

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Besökt Sandgrund

  1. Sandgrund och Lerins akvareller har vi besökt ett par gånger. Många av dem är riktigt fina. Så bra att de ordnat med parkeringsplatser för husbilar. Första gången vi var där åkte vi husbil och det var sommar så vi hade stora besvär att få parkering.

    • Första gången vi var där hade vi hund. Och ville ha skugga på bilen.
      Därför gick ja in och frågade om vi fick parkera där.
      NU har man satt upp en liten information hur man går tillväga där man kör in bakom huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *