Valborg och Första Maj

Vi avslutade April med Valborgsfirande hos Patrik & Åsa och Pontus tillsammans med Linn & Björn som också var bjudna. Blev gott grillat/rökt med rotsaksgratäng och mycket annat gott.  Storasyster Rebecka var ute på med Scouterna på ledarutbildning denna helgen. Kusinerna Michaela och Cornelia var med kompisar. Barnbarnen börjar bli vuxna.

En promenad till grannbyn för att uppleva Valborgsbrasan vid Scoutstugan i Furulund där många hade samlats.

Fick besök i år av Åke & Wania som är på väg hem från Spanien. Förra året träffades vi på Stegeborgs Ställplats!  Men i år är vi hemma hos oss i Ödåkra. Så kul att man kan hålla kontakten genom åren.

Nu är det vackert i Skåne, landskapet har grönskat. Sist vi körde här var såmaskinen ute på stycket nu skimrar det redan grönt av grödan som är på väg upp.

 

Det var stora fina, färska ägg i dessa automater.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Valborg och Första Maj

  1. En fin helg har ni haft, träff med den yngre generationen och husbilsvänner (alltid kul). Så vackert det börjar bli ute nu och hos er har nog grönskan kommit en bit längre än här uppe hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *