Juni

Juni månad har passerat i rasande fart! Vi har inte suttit stilla men husbilen har bara varit ute på korta turer. Lillbilen började vi med att visa upp på DEKRA  och kunde köra där från med en godkänd Colt även detta året. Det vi brukar göra under sommarhalvåret är att fika på olika caféställe runt om i Skåne så även i år.

För första gången besökte jag Sofiero Classic Car har aldrig tidigare varit hemma den helgen det försiggår. Många fina bilar som visas upp, mina ögon fastande på Volvo PV och Saab Sport. Jag passade också på att gå en promenad i parken och titta på blomsterprakten i ravinen, mängder av Rododendron och azaleor.

Michaela (barnbarn) tog studenten. Vi var inte till Malmö på utespringet utan tog emot henne hemma på gården. Var en Lycklig flicka som kom åkandes hem för att ta emot alla gratulationer.

Firade Patricia 30 år (barnbarn) det var en överrasknings fest. Hon var helt ovetande om vad som skulle hända den dagen. Blev en lyckad trädgårdsfest trots att det började störtregna när allt skulle ta sin början. Men med presenningar över altanen så kunde vi leda bort vattnet och vi satt torra där under, och försåg oss med allt det goda som det bjöds på.

Midsommar blev en stillsam och behaglig helg hemma. Med besök på Fredriksdalsteaterns. Sista året med Eva Rydberg vid rodret.    Fortsättningsvis kommer Fredriksdalsteatern att drivas av produktionsbolaget Anagram Live AB.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Juni

  1. Det verkar inte som det gått någon nöd på er, ni har bjudits på mat, gemenskap och utflykter, inte minst Sofiero. Roligt att se en av mina 5 Saab bilar.
    Allt gott i sommar

  2. Det låter väl som en fin månad. Skoj att fira studenter och födelsedagar.
    Sofiero har vi aldrig varit på när rhododendron och azaleor blommar. Det måste vara riktigt fint. Lars gillar också att titta på äldre bilar och då gärna SAAB, som han hade ett antal i mitten på 60-talet.
    Våra vänner var på Fredriksdalsteatern i veckan och hade riktigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *