70:års firande

70:års firandet kunde ha blivit förhindrat på grund av stormen Hans, men så kul att det blev av.

Oväder har vi haft men ändå inte så fruktansvärt. Det har kommit mängder av regn i början av Augusti dammarna här omkring har stigit minst två meter. Nu har vinden och regnet avtagit! Var jobbigt att ta sig fram på skogsslingan flera träd som blåst ner över stigen, fick ta mig ut på en asfalterad gångbana. Det blåste över Väla parkeringen så jag fick gå ner på gångbanan där det var mera lä.

Kollade till husbilen inga skador och inget vatten som har trängt in av blåst och regn och hagel.

Vi var till Höganäs igår (9/8) mycket stora vattensamlingar på åkrarna såg vi på väg ut. Var lite fundersam om hamnplanen stod under vatten. Fick lite funderingar åt det hållet när jag såg bilder från Göteborg. Det var en hel del husbilar som hade tagit in på ställplatsen i hamnen. Det var nog inte en bil med svenska registreringsskyltar.

Men det gick bra att ta sig till Höganäs Hamnkrog där vi hade bestämt träff med Eva & Gerry som vi skulle fira tillsammans med Kerstin.

Rödspätta, Torskrygg och Oxfilé  smakade verkligen bra var vi överens om. På Restaurangen var det inte ett bord ledigt bara det är ett bra betyg. Så klart blev det dessert och kaffe för de som ville ha. Grattis en än gång från oss och Kerstin på era 70-års dagar i år Eva & Gerry

Kvällsbild över sundet på väg hem till Helsingborg. Solnedgång i tunga regnmoln.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “70:års firande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *