Guidad vinterljusvandring

Gick ljusvandring den 14/12 som Helsingborgs stad arrangerar. Många fina installationer över gatorna på gångvägar och i parker, det finns 148 st. träd som har ljusslingor monterade. Vill man gå själv finns vinterljusvandring i appen Guide Helsingborg. Förutom att skapa stämning, är syftar med vinterljusen att öka tryggheten genom att platserna lyses upp. 

Vi blev bjudna på varm choklad av Helsingborgs stad på Sweet House Café när vi hade gått halva sträckan. Var riktigt lyxigt för kvällen var kylig och att få något värmande smakade bra.

Stortorget med Kärnan i bakgrunden.

Skridskobana framför Dunkers kulturhus på Sundstorget, öppen dygnet runt.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Guidad vinterljusvandring

  1. Så fina bilder från er ljusvandring! Det har blivit otroligt populärt med olika ljusdekorationer i städer och visst behöver vi alla få ta del av ljuset nu när det är som allra mörkast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *