Nytt år 2024

Gott slut på gamla året och Gott Nytt 2024

Bilden är från 2015 vi sitter och njuter i Silves i Portugal.

Vi hade förberett julresa i år till Dotter med familj i Köpenhamn. Förstärkt med extra gasol en flaska till så vi inte skulle behöva att frysa. Med en till LPG flaska skulle vi klara oss. Tror att vi ha blivit mer frusna av oss. Det blev ingen resa, Birgitta blev sjuk med 6 dagars lasarettsvistelse som följd. Julafton på Helsingborgs lasarett, så nu har vi provat det också. Det blev att tre av våra barn var i Danmark. Medan Gisela vår äldsta dotter firade med sin familj som har blivit stor.

Nyårshelgen tar Birgitta och Jag det extra lugnt hemma med lite extra gott.

Ta vara på tiden och ett Gott slut på 2023.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Nytt år 2024

  1. Då får vi önska er en lugn och skön nyårsafton och Ett Gott Nytt År!
    Det är inte skoj när sjukdomar kommer och kanske speciellt till stora helger, men tur ändå att vi har en bra sjukvård som ställer upp för oss oavsett om det är helg eller inte. Vi önskar en god bättring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *