Nu rullar vi….

Nu rullar vi iväg några dagar norr ut. Kollat luften i vinterdäcken innan av färd, de får fortfarande sitta på. Behöv slita på dem också, har ett antal år används på husbilen. Man vet inte hur vädret blir denna årstiden.

Vi har haft bra väder hittills mestadels sol. Vi har kunnat ta det lugnt stannat och hälsat på några vänner. Både i Falkenberg och Varberg på resan norr ut.

Idag fredag (19/4) kom vi in i ruskväder när vi förflyttade oss. Snöblandat regn så mycket så att bilen blir ordentligt skitig. Eftermiddagen bjöd på hyfsat väder lite blåsigt och kalt. Vi ville hitta en plats för natten så vi inte har så långt till slutmålet på lördag. Det blev Åmåls marina, Kan tänka oss att det kan vara populär högsäsong denna parkera utefter strand kanten, nära in till stadskärnan. Här har vi all den servicen vi behöver tömning och kunna fylla vatten så vi klara oss över helgen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Nu rullar vi….

  1. Vad skoj att ni kommit ut på rull! I Åmåls Marina har vi stått en natt men då var det sommar och fullt med husbilar. I slutet av nästa vecka hoppas vi istället kunna släppa handbromsen och rulla söderut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *