Ramunderberget

Vandringen upp för de 318 trappsteg gjorde jag för att njuta av den storslagna utsikten. Ramunderberget reser sig 70 meter över havet. Var lite av en utmaning att ta sig upp fick ta tre andhämtnings pausar.

Man har fin utsikt över Söderköping. Skymtar lite av Göta Kanal i nederkant av bilden.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Ramunderberget

  1. Jag är sugen på att besöka Söderköping och få välja ut en stor glass som ser Jättegod ut

  2. Nästa gång vi besöker Söderköping får det nog bli en tur upp på Ramunderberget även om vi behöver ett antal ”pustepausar” innan vi har tagit oss uppför de trapporna….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *