Park4night

Park4night verkar inte vara så bra uppdaterad. Vi var i behov av nattplats i Åtvidaberg och sökte plats på Park4night. Svårt att hitta fick köra runt, runt, men vi hittade en plats bakom en fabriksbyggnad för att ta sig dit var det en brant backe ner och trångt var det. Skulle inte vilja parkera eller stå där om så platsen var städad, skulle finnas el men det var inte det vi sökte. Platsen var belamrad med en massa bråte och gamla bilar. Kan inte tänka mig att någon husbilsåkare skulle stanna där.

I Åtvidaberg var det inte svårt att hitta fricampingställen, och dessutom alldeles utmärkta för övernattning. Kommunen refererade med skylt på parkeringen om var man kunde finna Tömningsstationen.

Tömningsstationen i Åtvidaberg är ett föredöme, skulle finnas i flera städer och byar. Måste säga ett stort Tack! Har använt den två gånger samma vecka. Helt gratis att använda. Trafikverkets rastplatser är dåligt utrustade med tömning av latrin. E4 norr ut från Linköping, Norrköping två rastplatser men ingen latrintömning, det är en stor vit fläck på rastplatskartan. Mer rastplatser med service för husbilar.

Finns på Park4night, iHusbil och Husbilsklubben, har även uppdaterat.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Park4night

 1. Vi har också blivit varse att platser i Park4night inte alltid uppdateras. Någon gång förstår vi inte hur det ens kan ha varit en lämplig övernattningsplats. Vi försöker kontrollera om det finns hyfsat nya omdömen för att inte behöva vända och börja leta efter nya platser.

  • Inte kollad vi omdömet men det är ett måste tydligen.
   Vi har inte använt app:en i Sverige tidigare.
   Kör oftast på gamla invanda platser när vi är på väg mot Östergötland. Och oftast
   så stannar vi inte på vägen upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *