Till Galé

Untitled 1

Vi flyttade på oss idag. Men först var vi in till centrala Silves , marknaden och saluhallen. Var in till fiskavdelningen, vad ska man köpa. Det blev Abrotea  (Kummel) var lite osäker på vad jag hade köpt. Men det är intressant att prova nya sorter och inte bara hålla sig kvar på det man har köpt tidigare. Blev kokt fisk med pepparrotssås  vi har pepparrot med oss från Sverige.  Och gott blev det!

Untitled 3

Så nu är vi i Parque da Galé.  Har träffat  gamla bekanta både från resan ner  och från  förra året här. Tillbringade kvällen med Ingrid & Mahts.

Untitled 2

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *