Cyklade till Portimão

Lite kyligare morgon idag men dagen blev bra med sol. Vi cyklade tillsammans med Elisabeth & Lennart till Portimão. Inte så långt men många uppförsbackar. Cyklade förbi parkeringen vid  höghusen där var det många husbilar, ingen service.  Kom sedan till Praia Rocha. Ställplatsen där var det många husbilar. Och där finns service, vatten & tömning.  Cyklade utefter floden vi skulle till andra sidan stan. Till slut hittade vi marknaden och där strosade vi runt och visst blev det handlat bl.a oliver och mandel.  En cykeltur på ca 2 mil blev det. Var rätt skönt att koppla av i solen är vi kom hem. Kvällen avslutade vi hos Elisabet & Lennart.

Untitled 3

Lång sträcka på kajen var utsmyckad med statyer.

Untitled 2

Den här båten går upp i floden till Silves.

Båt till Silves

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *