Cyklade till Portimão

Lite kyligare morgon idag men dagen blev bra med sol. Vi cyklade tillsammans med Elisabeth & Lennart till Portimão. Inte så långt men många uppförsbackar. Cyklade förbi parkeringen vid  höghusen där var det många husbilar, ingen service.  Kom sedan till Praia Rocha. Ställplatsen där var det många husbilar. Och där finns service, vatten & tömning.  Cyklade utefter floden vi skulle till andra sidan stan. Till slut hittade vi marknaden och där strosade vi runt och visst blev det handlat bl.a oliver och mandel.  En cykeltur på ca 2 mil blev det. Var rätt skönt att koppla av i solen är vi kom hem. Kvällen avslutade vi hos Elisabet & Lennart.

Untitled 3

Lång sträcka på kajen var utsmyckad med statyer.

Untitled 2

Den här båten går upp i floden till Silves.

Båt till Silves

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *