Kört några km.

Morgonpromenad i Alvor, jag gick runt utan något mål. Härligt väder ingen speciell blåst. Men när jag kom tillbacka till ställplatsen var de rena stormen, sanden yrde. Vi bestämde oss för att åka men inte så långt. Det blev Portimão och ställplatsen Praia de Rocha där vi hittade en plats på asfalten.  Det var friska vindar där också men fram på eftermiddagen mojnade vinden.  Gick en runda med Lilla My. Här är en stor marina och även nära till playan och restauranger.  Det är många husbilar som har parkerat här även några svenska bilar.  2,50 euro/24h med service 2 euro för 110 liter vatten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Untitled 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Untitled 8

 

3 reaktion på “Kört några km.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *