Lite bestyr!

Vi lämnade Praia de Rocha för att försöka hitta en Fiat verkstad. Har fått ett oljud, misstänker ett hjullager. Hade en adress men de hade slagit igen, lokalen var tom. Var även till Renault som låg bredvid men de tackade nej.  Men tillslut hittade vi Mscar Portimao massor av folk det såg så trångt ut för en husbil. Infarten var brant med risk att överhänget tar i backen. Vi fortsatte till Albufeira och ställplatsen där. Hittade en auktoriserad Fiat verkstad efter lite hjälp och letande. Cyklade dit och pratade med dem i eftermiddags de kan nog hjälpa oss.

Birgitta satte upp gardinerna hon suttit och sytt den senaste veckan. Det blev fint.

Stina & Jürg var och hälsade på hos Birgitta när jag kom hem. Kul att träffas, blev även en kaffetår tillsammans.

Såg returmatchen Sverige – Portugal här på baren i går kväll. Som slutade med 2-3 blir inget VM för Sverige.

Vi investerade i en ny kamera också idag. Min är på garantilagning och Birgittas var gammal och slö och batteriet laddar ur fort. Nu är vi laddade igen.

Vädret ska vi inte klaga på sol och riktigt skönt.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *