Börjar komma igång!

Idag har vi haft en strålande dag hoppas att värmen kommer nu. Det syns i naturen att det grönskar dessa gula blommor är sena i år. Första året vi var i Spanien så plockade jag sådana på julafton (3 år sedan). Nu har vi upptäckt att mandelträden börjar blomma och även apelsinträden blommar nu. Det är så grönt och fint i naturen.

Untitled 1

IMG_0145 - Kopia

Idag har vi varit ute en liten tur med husbilen till Fontes de Estômbar. Stina & Jürg hade en cache att logga där. Vi åker gärna dit flera gånger, så fin plats. Sedan hade vi planerat att försöka att hitta en så kallad bonus cache så Stina och jag cyklade iväg på eftermiddagen. Men först var vi tvungna att åka tillbaka till punkt ”ett” där vi glömde notera en koordinat. När vi hade dessa cyklade vi mot bonus cachen. Fick promenera uppför en slänt för att komma till platsen. Hittade platsen där cachen låg.

IMG_0141

IMG_0151Här på ställplaten har det kört in några svenska bilar till idag men i morgon är det flera som ska fara vidare.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Börjar komma igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *