Börjar komma igång!

Idag har vi haft en strålande dag hoppas att värmen kommer nu. Det syns i naturen att det grönskar dessa gula blommor är sena i år. Första året vi var i Spanien så plockade jag sådana på julafton (3 år sedan). Nu har vi upptäckt att mandelträden börjar blomma och även apelsinträden blommar nu. Det är så grönt och fint i naturen.

Untitled 1

IMG_0145 - Kopia

Idag har vi varit ute en liten tur med husbilen till Fontes de Estômbar. Stina & Jürg hade en cache att logga där. Vi åker gärna dit flera gånger, så fin plats. Sedan hade vi planerat att försöka att hitta en så kallad bonus cache så Stina och jag cyklade iväg på eftermiddagen. Men först var vi tvungna att åka tillbaka till punkt ”ett” där vi glömde notera en koordinat. När vi hade dessa cyklade vi mot bonus cachen. Fick promenera uppför en slänt för att komma till platsen. Hittade platsen där cachen låg.

IMG_0141

IMG_0151Här på ställplaten har det kört in några svenska bilar till idag men i morgon är det flera som ska fara vidare.

En reaktion på “Börjar komma igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *