Grattis Patrik!

Patrik Bild lånad från Googel.

Grattis Patrik hoppas du har haft en bra dag.

Fy, vilket väder regn, regn och åska. Det regnar fortfarande nu i kväll. Men vi har ingen snö som man läser om att det är i Sverige. Vi fick till och med avbryta boulematchen på grund av regn.

Det var uppehåll en stund så vi tänkte att nu passar vi på och bjuda två par vänner på kaffe. Jürg & Stina hade med sig en blåbärspaj som smakade alldeles utmärkt. Tur att vi har markis för det började naturligtvis regna när vi fikade.

Mellan regnskurarna cyklade jag upp till posten för att se om vi hade fått post från Sverige, men icke idag heller. Här är det verkligen snigelpost.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *