Marknad i Silves.

Tredje måndagen i månaden är det marknad i Silves. Där finns det lite av varje att köpa. La märke till att det var mycket utplanteringsväxter till försäljning idag. Vi fick lite med oss hem, 2 kg honung bland annat.

IMG_0218

Massor av verktyg till försäljning

IMG_0220 IMG_0222

Detta är gott så det fick vi med oss hem till kaffet

IMG_0235

Här var det fjäderfä till salu

Untitled 1

Lite för utplantering

Untitled 2

Här finns det att reta aptiten med.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

9 reaktion på “Marknad i Silves.

 1. Fint att ni ändrat på kommentarsfältet – vi har inte kunnat skriva kommentarer efter det att ni ändrade från Bloggagratis, så därav “tystnaden” från vår sida !

  Jösses vad vi längtar till Portugal och Algarvekusten – till hösten kommer vi med största säkerhet att åka via västra Frankrike och västra Portugal ned till Algarve och där kommer vi att stå under hela oktober månad innan vi styr kosan hit till Benidorm igen.
  Må så gott !
  Bosse och Gerd i Benidorm

  • Benidorm igen Det går så dra att övervintra på Algarve. För att sedan på hemväg stanna till i Benidorm/Albir.
   Tack för kommentaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *